09-30-2024, 05:20 PM
revin cu mesajul de unban, va multumesc tuturo pentru aprecierea ca am wall )) va rog sa priviti de mai multe ori, decizia e luata ca nu am voie sa iau adminii, daca erati buni poate ca va dati seama ca nu ieseam tragand, nu trageam prin perete fix in player, nu asteptam si cand iesea de dupa ceva asteptam si trageam, asa ca fapt divers, daca am mers si aveam tinta prin absurd pe undeva nu urmaream pe nimeni, sunteti doar slabi ca sa va dati cu poarerea, am acest cont de stim de ani de zile. daca vreti ceva pe viitor faceti cumva sa pot sa uploadez eu demo din pc, sa vedeti ce vad si eu, sau faceti screen, sunt mult mai concludente. in rest e can can. in postarea anterioara am pus un demo, era gresit )) sincer nu ma astepam sa iau ban si mai ales atatea persoane sa sustina ca am wall =))) ma oftic putin recunosc, nu pot sa joc pe unele servere din cauza frustratilor.
chiar nu aveti ce cauta ca admini doar ca platit 5 dolari sau cat e, sunteti plini de voi si neprofesionisti.
imi cer iertare daca v-am impuscat )))))
ca sa stiti la ce fac referire va mai dau o data motivul banului
Ban Information
Name: Nimereala
IP: 188.25.145.160
Reason: wal.dem
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: /A/
Admin SteamID: STEAM_0:1:53522816
If you think you were banned unfairly, report this information to our website:
FORUM: https://demons.ro/
Kicked :"You are banned from this server. Check your console"
ps: gasiti metode mai bune sa verificati pe altul mai bun decat voi si metode sigure, nu incepatori.
bafta la fraguri cu botii. :*
chiar nu aveti ce cauta ca admini doar ca platit 5 dolari sau cat e, sunteti plini de voi si neprofesionisti.
imi cer iertare daca v-am impuscat )))))
ca sa stiti la ce fac referire va mai dau o data motivul banului
Ban Information
Name: Nimereala
IP: 188.25.145.160
Reason: wal.dem
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: /A/
Admin SteamID: STEAM_0:1:53522816
If you think you were banned unfairly, report this information to our website:
FORUM: https://demons.ro/
Kicked :"You are banned from this server. Check your console"
ps: gasiti metode mai bune sa verificati pe altul mai bun decat voi si metode sigure, nu incepatori.
bafta la fraguri cu botii. :*