06-28-2023, 09:13 PM
(06-28-2023, 07:02 PM)Lucian Wrote: ti-am zis de ieri ..mai bn nu intra ca iti iei ban ..sunt detinator..si pot sa iau decizii singur.felul tau de a vorbii si asa mai departe lasa de dorit ..insultele tale fata de alti admini iarasi..nu accept asa cv.nici un admin nu e oobligat sa stea non-stop sa admineze ca asa vrei u..si cei care sunt spec ,au si ei treburi ,nu pot sta numai in fata pc=ului.asa ca,cautati alt server unde sunt admini mai buni ..toate cele bune..banul ramane

cineva unde nu-i convine , sa ridicularizesi , sa manipulezi , sa umilești pe cineva , eu nu înjur admini, și niciodată nu am făcut-o ,nu ai unu sa zică ca l-am insultat, poate m-a iau la contrazis sau alte chestii, ca-nd văd ca nu e dreptate și admini dorm , uneori și exagerez ( But date cu lumea , nu lipsesc respectu , fiecare la joc reacționează cum e de felul lui ), dacă frate vrei sa joci scoate dracu adminatu și deținătorul și joaca ca alți playeri, nu e vorba sa stea sau sa nu stea, ești admin , asumați măcar responsabilitatea de server când ești ON moșule , PS: pai știu ești deținător și faci ce vrei de aia și mi-ai dat ban permanent . Aici miai dat dreptate fără sa vreai , mai gândește ca suntem unii ca mine care stau on pe cs 1.6 și mai fac trafic , intr-o zi o sa joci cu buti sau cu boostu. Pace mosu ! After all It is what It is