Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multumesc pentru BAN Serbu !

Salutare tuturor !

Am incercat sa mi rezerv user ul pentru a nu mai avea discutii cu unul dintre jucatorii care tot intra cu user ul meu (sase_sase),am primit mesaj de la domnul Razvan ca totul s a rezolvat!
Am intrat la joaca si spre uimirea mea acel jucator inca era pe server! Am intrebat daca cumva este pe server vreun admin si mi au raspuns ca da! i am rugat sa rezolve problema sa pot juca cu user ul meu. Am primit insa un raspuns de la unul dintre admini cred: Dar de ce nu joci tu cu CINCI_CINCI si gata,iar eu i am raspuns ca este ca si cum el ar juca cu user name ul lui in loc de Serbu sa fie ''Cerbu". bineinteles ca am primit ban direct fara sa am vreun motiv pentru ce?!?!? MULTUMESC PENTRU AJUTOR ADMIN SI DETINATOR AL ACESTUI SERVER !!!!

Ieri daca ma si uit la discutii in FTP parca injurai de morti
Da , cu nick-ul s-a rezolvat dupa ce te-am banat si ieri am vorbit cu sase_sase si are slot ( adica numere rezervat)
Deci totul s-a rezolvat , faceti atata tam-tam pentru un nick si un joc ....
Eu ca unul dintre detinatori nu accept sa vorbesti asa pe server Smile
Nu am nici o treaba personala cu tine poti juca oricand cand inveti sa te comporti si sa vorbesti si bineinteles cu un nick fara sa creeze discutii .
Multumesc frumos !
                                                                       HeLL.DemonS.Ro

Forum Jump:

Users browsing this thread: